Basisarrangement

We zijn heel blij dat we u kunnen melden dat alle, maar dan ook alle onderdelen die de inspectie controleert op school als “voldoende” gewaardeerd werden. U moet hierbij denken aan de zorg voor de kinderen, de pedagogische en didactische kwaliteiten van het team, de kwaliteitszorg, het management, de analyses van de toetsen en de wijze waarop de kinderen betrokken zijn bij het onderwijs en bij hun eigen groei. Er zijn niet veel scholen in Almere die al deze onderdelen als “voldoende” krijgen van de inspectie.

Al met al betekent dit dat Letterland zich weer mag zien als een van de betere scholen in Almere. Dank zij de inzet en veranderingsbereidheid van het team is dit gelukt. We verwachten dat het verslag van de inspectie aan het einde van zomervakantie op de site van de inspectie zal staan. We zijn trots op wat er allemaal gebeurd is en we zijn iedereen dankbaar voor het vertrouwen in onze school. Letterland is een school waarvoor de inspectie een enorme waardering heeft en waarover ze gezegd hebben dat alles, maar dan ook alles prima in orde is.

Zoals gezegd zijn we trots maar gaan we door met alle ontwikkelingen in het komende schooljaar. Onderwijs staat nooit stil en wij zullen ook nooit stilstaan. Wij blijven verder bouwen aan een prachtige school! Nu vieren wij even feest!